top of page

MIÉRT MINKET?

Sok pénzt takarítunk meg cége számára
Tanácsainkkal, ötleteinkkel, meglátásainkkal és odafigyelésünkkel sok millió forintot takarítunk meg jelenlegi és leendő Ügyfeleinknek. Proaktív könyvelés, adóoptimalizálás, profitmaximalizálás, precizitás, megbízhatóság (s mindezt baráti légkörben teljesítjük). Ezek fő értékmérőink.
Ingyenes adótanácsadás

Minden Ügyfelünk - így akár majd hamarosan már Ön is - havonta egyszer díjmentesen veheti igénybe adótanácsadás szolgáltatásunkat. Arra is van lehetőség, hogy kizárólag adótanácsadással bízza meg cégünket (külön díjazás fejében). Könyvelőirodánk ebben az esetben is örömmel áll szolgálatára, és a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően optimalizálja vállalkozása adózását. Miért fizetne többet, hogyha nem muszáj?

Rugalmas rendelkezésre állás
Ön számára fontos az, hogy a könyvelője szinte bármely napszakban (így akár az esti órákban is), telefonon és e-mailben is elérhető legyen, amennyiben sürgősen megválaszolandó kérdéssel kapcsolatban kérné ki a véleményét? Olyan is előfordul, hogy esetleg hétvégén szeretne választ kapni halaszthatatlan kérdésekre? Hogyha az előbbiekre igennel válaszolt, akkor ne keressen tovább, mivel mi állunk rendelkezésére a normál munkaidőn kívül is!
25 éves szakmai tapasztalat
Nem akar váratlan problémákat, rossz meglepetéseket? 25 éves könyvelői tapasztalat a garancia arra, hogy Ön nyugodtan foglalkozhat mással, amíg mi kézben tartjuk cége pénzügyeit.
Díjmentes iratátvétel Budapesten belül bárhol

Akár cégének telephelyén, akár bármely budapesti kerületben átvesszük és elhozzuk iratait (bármiféle felár nélkül).

Javasoljuk, használja ki ezt a lehetőséget, ha kényelmi szempontok alapján (is) választ könyvelőt vállalkozása számára!

Felelősségbiztosítás

Könyvelői felelősségbiztosítással rendelkezünk, munkánkra 100 százalékos garanciát vállalunk.
bottom of page