top of page

KÖNYVELÉS HELYSZÍNEN

Kérjen most egyedi árajánlatot 'Helyszíni könyvelés' szolgáltatásunkra!
 

Telefon: 06-70-2011-000

Helyszíni könyvelés választásakor kollégáink az Ön telephelyén,

illetve irodájában végzik el a könyvelést

Amennyiben vállalkozása paraméterei alapján úgy véli, hogy nem szükséges főállású könyvelőt alkalmaznia, ám Ön számára fontos, hogy a könyvelés a helyszínen történjen, az iratok és bizonylatok pedig helyben maradjanak, akkor a helyszíni könyvelés a legoptimálisabb megoldás.

 

Aktív kooperáció

 

Kihelyezett munkatársunkkal közvetlen kapcsolatot tud kialakítani, így sokkal hatékonyabb lehet a könyvelő-ügyfél közötti információcsere, együttműködés.

***

Az előre egyeztetett időpontban a helyszínen tartózkodó kollégánkhoz személyesen intézheti kérdéseit, észrevételeit, és így folyamatosan tájékozódhat vállalkozása pénzügyi helyzetéről.

A helyszíni munkavégzés folyamán kollégánk részéről felmerülő kérdésekre a választ azonnal megkaphatjuk Öntől vagy munkatársaitól, ezáltal még hatékonyabban és gyorsabban végezhetünk precíz és minőségi munkát.

Megbízhatóság

Kollégáink naprakész szakmai tudással, komplett könyvelőirodai csapat támogatásávalal végzik munkájukat.

 

Költséghatékonyság

Magasan képzett munkatársaink közreműködésével akár egy komplett könyvviteli osztály munkáját is kiválthatja. Csak a helyszínen eltöltött munkaórák díját kell megfizetnie.

***

Nem mellékes, hogy nincs szükség az iratok másolására, könyvelőirodába történő eljuttatására, ezzel is jelentős üzemeltetési költséget tud megtakarítani.

***

Az iratok és a bizonylatok a helyszínen maradnak, ezért azok szükség esetén azonnal hozzáférhetővé válnak az Ön számára.

bottom of page